Cinci clanuri noi vor fi adaugate in lupta, iar primele imagini cu ilustratiile arata superb! Un lucru este sigur, extensia Kamakor a jocului de societate Gosu te va cuceri iremediabil! Cele cinci clanuri ale extensiei includ pe Kobuke Goblins, Goblins Warmachine, Shadow Goblins, Goblins Dragoon si pe Shibuke of the Tree World.

Razboi si Dragoste

Designul clanului Shibuke of the Tree World este bazat pe populatia Na’vi din filmul Avatar, iar noile creaturi reprezinta suflul nou adus de extensie. Shibuke se diferentiaza prin faptul ca nu au suferit mutatiii, chiar daca ei inca mai pot profita de aducerea unor creaturi noi in codul genetic.

Pentru a umple acest gol in dezvoltarea lor, Shibuke acceseaza o alta putere – Shadow Jump (nume provizoriu, se poate schimba in editia finala). In schimbul unei actiuni, poti alege o carte folosind aceasta putere si sa o activezi. In acest caz vei trage prima carte din deck. Daca Goblinul tras este de acelasi nivel cu cel ales de tine, il inlocuieste pe acesta. Altfel, “saritorul” este inchis.

Mai jos aveti un preview a 3 carti Shibuke:

Verooth (Nivel 2)
Shadow Jump

Cand Verooth intra in joc si reuseste un Shadow Jump, alege GRATIS o carte si distruge-o, apoi trage pana la 3 carti in mana.

Sylspaar (Nivel 2)
Shadow Jump

Activare: alege un jucator ce va decarta o carte din mana sa, apoi vei putea sa eliberezi o carte.

Tyrsea (Nivel 3)

Global: oricare COLOANA doar cu Shibuke (Nivel 1, 2 si 3 neincarcerati) valoreaza 15 puncte de armata in loc de 10 in timpul Great Battle.