Dupa ce a lansat Praetor intr-o editie multilingva (7 mai exact), designerul roman Andrei Novac ne mai pregateste ceva interesant; un joc de carti despre evolutia tehnologiei: Progress: Evolution of Technology!



Grafica este realizata de David Szilagyi, acelasi grafician care s-a ocupat si de Praetor. Mai jos aveti cateva exemple:


PROGRESS_cards composit

age1a cards

age2a cards

age3a cards


Mai multe detalii despre joc veti gasi pe pagina oficiala a proiectului, alaturi de cateva prezentari video realizate de Rahdo si Lance Myxter (Undead Viking).

Eu am facut deja pledge pentru varianta de 45$ + 5$ transportul. Aceasta varianta include o copie a jocului Progress: Evolution of Technology si toate bonusurile ce vor fi atinse in functie de suma stransa.

In acest moment (8 iunie 2014, ora 16:00) jocul este finantat in proportie de 190%, reusind sa stranga pana acum peste 36.000$. Ca fapt divers, suma ceruta initial de 19.000$ a fost stransa in mai putin de 24 de ore.

Va fi un proiect de succes si de abia astept sa-l adaug in colectie! Puteti sustine si voi Progress: Evolution of Technology dand click pe link-ul de mai jos: