First published on BoardgameNews.com – R.U.M.B.L.

Designerul Greg Lam revine cu un alt joc de societate ce are un acronim drept titlu si este lansat de editura sa, Pair-of-Dice Games. Jocul se numeste R.U.M.B.L. si vine de la “RoboUltimateMechaBattleLeague“, iar Lam vine cu urmatoarele detalii despre asezarea pieselor si ce trebuie sa faca jucatorii:

“Pana in anul 2534, jucatorii umani din echipe ineficienti au fost inlocuiti de masinarii, maximizand satisfactia tuturor. Pentru a beneficia de capabilitatile masinilor, au fost inventati SportRobotii (Robosports).

Al treilea joc popular de pe planeta Pamant, dupa intrecerile SPACECAR si Clone Professional Wrestling, este RoboUltimateMechaBattleLeague, unde, cu ajutorul dispozitivelor de control, se incearca programarea echipelor de roboti sa cucereasca mijlocul terenului de joc pe parcursul a trei runde de lupte robotizate.

Pentru a castiga la R.U.M.B.L., trebuie sa alegi cu atentie dintre abilitatile speciale ale robotilor tai, sa-i asezi cat mai bine pentru impact maxim, sa anticipezi miscarile adversarilor tai si sa rationalizezi strategic puterea echipei tale. Daca reusesti toate astea, poti castiga competitia de R.U.M.B.L.”

Jocul de societate R.U.M.B.L. se va lansa la sfarsitul lunii noiembrie 2010 si este pentru 2 jucatori, cu o durata de joc estimata de 20-30 de minute.

Asezarea jocului