Raid and Trade

Cei de la Mage Company au lansat o campanie pe platforma de finantare Kickstarter pentru Raid & Trade, un joc de negociere si management al resurselor pentru 3-5 jucatori, plasat intr-un viitor utopic, la 5 ani dupa cel de-Al Treilea Razboi Mondial.

Jucatorii vor lua rolul unor oameni ce se lupta pentru cetatenie intr-un Oras de Aur (Golden City). Aceste orase de aur erau niste orase contruite de supravietuitorii razboiului, fiecare dintre acestea avand peretii din aur, simbolizand Speranta.

Jucatorul care va intra primul intr-un astfel de oras, va castiga jocul. Exista 3 modalitati prin care un jucator poate intra intr-un Oras de Aur:
– Sa devina un expert: strange 20 de puncte de experienta;
– Sa serveasca orasul: indeplineste in secret 3 misiuni;
– Sa devina un nobil: va strange cele mai multe puncte de Caracter posibile.

In fiecare runda jucatorii pot cheltui puncte de actiune pentru a se misca prin oras, a face raiduri prin cladiri, sa atace ceilalti jucatori, etc. Fiecare jucator va avea anumite abilitati – mecanic, comerciant, electrician, garda de corp sau medic – si isi poate construi anumite articole, pe care le va putea schimba cu altele sau pe resurse.

Raid & Trade are o tabla de joc modulara formata din 9 bucati, astfel ca de fiecare data veti descoperi o noua harta de joc.


Scene-3d

Dice---raid

Scene


Mai jos aveti filmul de prezentare, iar pe pagina de Kickstarter a proiectului veti gasi mai multe review-uri si ii puteti sustine pe cei de la Mage Company cu acest proiect.M

J

G

C

Z