BlackFriday 798 m4

 

E pe drum… un fel de Mos Craciun grabit 🙂 Black Friday iti aduce tot week-end-ul 21 – 23 noiembrie reduceri de 15% la orice joc, accesoriu sau puzzle din stocul CBGAcum e momentul sa iti completezi colectia!

 

eldritch horror time

De acum doua saptamani am adaugat un nou eveniment in lista intalnirilor recurente de la sala de joacaEldritch Horror time! Succesul a fost foarte mare si ne bucuram sa repetam experienta si astazi, 19 noiembrie, ora 18:00.

O data la doua saptamani ne destindem cu acest celebru joc si vom explica regulile daca va fi nevoie. Sunt maxim 7 locuri disponibile, iar taxa de participare este 10 lei/persoana. Mai multe detalii aici.

 

c26-1589947207-2-s

Sambata te invitam la Concursul Urzeala Tronurilor. Vei evada in fascinanta lume A Game of Thrones si vei avea parte de o lupta crunta, plina de intrigi, aliante, tradari si sete pentru suprematie. Taxa de participare este de 24 lei/persoana si sunt 18 locuri disponibile. Numarul minim de participanti este 10.

Fondul de premii este de 50% din valoarea incasarilor (taxele de participare la concurs) si consta intr-un voucher de cumparaturi (jocuri, accesorii si puzzle) la CBG.

Numarul de jucatori premiati variaza in functie de numarul de participanti:
8-12 jucatori: locul 1
13-18 jucatori: locurile 1 si 2 (repartizarea premiului fiind: locul I – 70%, locul II -30%)

Mai multe detalii aici.

 

carcassonne-meaple

 

Tot sambata te asteptam la Concursul de Carcassonne cu premii, distractie si noi prieteni! Taxa de participare este 24 lei/persoana, sunt 20 de locuri disponibile iar numarul minim de participanti este 8.

Ca si la Concursul Urzeala Tronurilor, fondul de premii este de 50% din valoarea incasarilor (taxele de participare la concurs) si consta intr-un voucher de cumparaturi (jocuri, accesorii si puzzle) la CBG.

Numarul de jucatori premiati variaza in functie de numarul de participanti:
8-12 jucatori: locul 1
13-20 jucatori: locurile 1 si 2 (repartizarea premiului fiind: locul I – 70%, locul II -30%)

Mai multe detalii aici.

 

Dune

 

Cine are chef de un sambata, ora 12:00, la sala de joaca?

Avem un pasionat care vine cu jocul si explica regulile!

Sunt 5 locuri disponibile si poti face rezervare in de pe site. Taxa de participare este cea obisnuita de la sala: 12 lei/persoana.

 

board (1)

 

Va invitam in fiecare marti, de la ora 19:00, la SEARA DE JOCURI. 

Saptamana viitoare (25 noiembrie) ne vom juca, urmand sa schimbam jocurile in fiecare saptamana.

Seara de Jocuri este un concept Cutia.ro pe care Creative Board Gaming il sustine. Initial va vom invata regulile (daca va fi nevoie), iar apoi vom juca de voie fiecare dintre jocuri. Taxa de participare este 7 lei/persoana. Mai multe detalii aici.

 

Mai multe detalii despre ofertele si evenimentele CBG gasiti pe site sau pe paginile de Facebook MTG at CBG si D&D at CBG.

Va asteptam!