Asa cum va ziceam aici am luat cu imprumut de la RedGoblin jocul Samurai.

Weekend-ul trecut, eu si muck ne-am apucat sa jucam. Am luat cele 4 pagini la rasfoit. Am citit despre cele 3 tipuri de figurine, am vazut hexagoanele si am asezat tablele.

Ca si regulament, jocul se poate explica in cel mult 10 minute. Regulile sunt simple, dar strategia de joc si complexitatea il fac un joc atractiv.

Pentru primul joc am ales piesele de inceput aleator. Eu am avut piesele/hexagoanele de mai jos:

IMG_0380

muck a avut (dupa care a renuntat la una, avea 6 🙂 ):

IMG_0381 

La inceput nu pot sa zice ca am avut o strategie bine definita. M-am concentrat pe Buddha (eu le zic Bude sau Buzi, suna foarte ok,nu? 🙂 ) si Campuri de Orez. muck  s-a concentrat pe Coifuri Inalte.

Rezultat final? Eu am avut la final 5 Bude si 5 Campuri de Orez, iar muck  a avut 4 Coifuri Inalte. Castigator eu. Multumesc.

Deja la al doilea joc stiam regulile binisor, am decis sa ne alegem piesele de inceput, fiecare si-a facut o strategie mai mult sau putin ok.

Se pare ca muck a crezut ca Budele aduc noroc, s-a concentrat pe ele. Asa ca la sfarsitul jocului avea 4 bude. Si cam atat. Eu am avut 4 Coifuri Inalte si 5 Campuri de Orez. Nu cred ca mai trebuie sa mentionez cine este castigator.

Dar acest sir de jocuri castigate a fost intrerupt. In episodul urmator o sa vedeti cine m-a detronat si mi-a venit de hac, dar pana atunci va las in compania pozelor din timpul jocurilor mentionate mai sus:

 

Samurai a fost oferit spre testare de catre Red Goblin .