Cei de la Taraba de Jocuri impreuna cu cei de la Incubator 107 organizeaza pe 10 ianuarie 2012 prima intalnire pe 2012! Aveti mai jos invitatia oficiala, echipa BoardGames BLOG va incerca sa ajunga si ea.

STOP! Nu merge netul si asta te enerveaza enorm, pentru ca nu mai poti sa joci cu vecinu de la 5 World of WarCraft? Numai bine! GATA! Opreste monitoru / laptopul si hai in mansarda celor de la Incubator. TARABA DE JOCURI vine si ea, incarcata, mai ceva ca Anul Nou.

Vrem sa va luam din fata monitoarelor si sa va aducem alaturi de noi, sa ne incubam impreuna si sa ne jucam. DA, sa ne jucam. Sa radem, sa glumim si sa nu parasim incinta, pentru ca o sa ne placa. Incepand de la jocuri de atentie si rapiditate ca JUNGLE SPEED sau DOUBBLE, pana la cele de creativitate, comunicare sau chiar strategie, ca SAMURAI.

Avem de toate pentru toti, important este sa vii sa te convingi. Avem si jocuri, ca ACTIVITY in care iti punem la incercare comunicarea si inclinatiile actoricesti. Si da, toate sunt board game-uri, adevarate jocuri de strategie, nu de noroc, care te vor distra si relaxa in acelasi timp.

“Actiunea” se va desfasoara in mediul real, fara prieteni virtuali sau imaginari, cu totii aflandu-ne la aceeasi masa. Asadar o activitate de acest gen devine automat un joc de societate. Haideti sa “jucam” mansarda cum nu a mai fost jucata pana acum.

Trebuie sa aveti la voi chef si sa veniti. ATAT! Si daca aveti idei de alte jocuri pe care poate vreti sa le jucati sau le-ati jucat si mai vreti, spuneti-ne. Intrati la noi pe site, www.tarabadejocuri.ro si vedeti ce va face cu ochiu. Cu siguranta le avem si o sa le aducem. Nu de alta, dar vrem sa facem un atelier plin de joc si pe placu tuturor.

Inscrierea se face prin email la adresa inscrieri@incubator107.com, mai multe detalii gasiti aici.