First published on BoardgameNews.com – Show Business

Show Business este un joc de societate realizat de designerul Grzegorz Majewski ce se poate juca in 2-5 jucatori, cu o durata de joc estimata la 90 de minute. Jocul o sa fie disponibil in Engleza, Germana si Poloneza incepand cu luna octombrie 2010.

Mai jos aveti o prezentare a jocului facuta de catre editura Sinonis

Show Business este un joc tactic, de tip economic, unde jucatorii sunt impresarii unei formatii ce canta unul din cele 5 stiluri muzicale importante – rock, pop, black (de exemplu rap, soul, R&B), jazz si club (muzica dance electronica) – si concureaza unul impotriva altuia pentru a obtine faima si bani pentru ei si pentru cantareti.

“Angajeaza cei mai buni cantareti si motiveaza-i sa scrie cantece de succes. Previzioneaza tendintele pietei si influenteaza media sa aibe in frunte cantecele formatiei tale. Foloseste-te de contactele tale si angajeaza profesionisti sa te ajute sa sustii grupul, dar si sa sabotezi succesul competitiei.

Contracteaza cele mai importante concerte si calatoreste in turneu prin Europa. Ai grija sa obtii cea mai mare satisfactie intr-o formatie pentru a avea alaturi de tine cantaretii cat mai mult posibil. Ai la dispozitie un an de zile sa ridici debutantii pe varful popularitatii. Castiga faima si bani mai mult decat adversarii…”