Cei de la Wizards of the Coast au anuntat oficial ca vor lansa un nou set de Carti de Noroc (Fortune Cards) pentru Dungeons & Dragons: Spiral of Tharizdun. Programat pentru februarie 2012, Spiral of Tharizdun va suplimenta urmatoare sesiune de D&D Encounter in jurul personajelor Elemental.

De pe site-ul celor de la Wizards of the Coast:

“Cartile de Noroc Dungeons & Dragons vandute in booster pack-uri de cate 8 carti, aduc jucatorilor noi modalitati de a supravietui provocarilor D&D Encounters. Aceste carti aduc personajelor distractie, beneficii temporare ce sunt diferite de cele castigate de la puteri sau fapte, fara a adauga o complexitate nejustificata jocului Dungeons & Dragons.”

Foloseste Cartile de Noroc in campaniile tale de Dungeons & Dragons pentru a castiga bonus la aparare, puteri sau indemanare. Amesteca toate deck-urile de carti impreuna, trage una, foloseste-o si apoi trage inca una pentru runda viitoare. Daca nu folosesti Cartea de Noroc intr-o anumita runda, poate sa ramana in mana ta pana cand o vei folosi. De abia atunci vei trage una noua, putand sa folosesti o singura Carte de Noroc per runda.