In perioada 1 – 30 aprilie 2013 puteti nominaliza prin comentarii in pagina dedicata maxim 5 jocuri de societate lansate in perioada 1 ianuarie 2012 – 31 decembrie 2012 pentru fiecare din cele 2 categorii de premii:

Jocul Anului in Romania – Incepatori;
Jocul Anului in Romania – Avansati.

Fiecare persoana va avea voie sa faca maxim 5 nominalizari pentru fiecare categorie in parte. In cazul in care (din greseala sau nu) au fost nominalizate mai mult de 5 titluri, se vor lua in considerare doar primele 5, in ordinea mentionarii lor. Se accepta un singur comentariu din partea fiecarei persoane, comentariile multiple nu vor fi luate in considerare.

Ca urmare a feedback-ului primit dupa prima editie, incepand din al doilea an al proiectului Jocul Anului in Romania, alegerea jocurilor castigatoare se va face pe baza de juriu. Juriul este format din 7 jucatori experimentati ce s-au implicat activ in dezvoltarea comunitatii board games din Romania. Acestia sunt:

Costin Manolescu a.k.a. Costy (www.boardgames-blog.ro);
Adrian Pirciu a.k.a. Adixor (www.forumboardgames.ro);
Alex Daniel Dumitru (www.ce-jucam.ro);
Daniel Indru a.k.a. Djdano (www.goingcardbord.ro);
Mihai Ungureanu a.k.a. Omucu (www.boardgamers.ro);
Lucian Pleianu a.k.a. Chuckila (www.forumboardgames.ro);
Victor Roman a.k.a. VickdaReaper (www.forumboardgames.ro).

Pentru mai multe detalii despre cum se va desfasura cea de-a doua editie a premiilor Jocul Anului in Romania, puteti afla consultand Regulamentul.