Precomenzi798Vrem sa fim alaturi de tine pentru ca stim ca este foarte importat sa-ti oferim cele mai interesante jocuri, la cele mai bune preturi.

Venim in sprijinul comunitatii de board gamers cu un sistem unic de precomenzi care-ti ofera posibilitatea sa cumperi jocurile cu pana la 25% mai ieftin, simplu si rapid.

Avem peste 400 de produse pe care le poti precomanda! Mai multe detalii aici.

 

CampionatCatan798

Sambata te invitam la sala de joaca CBG pentru Etapa Locala a Campionatului National de Catan. Taxa de participare este de 25 lei/persoana si sunt 28 de locuri disponibile.

Primii 5 castigatori vor primii premii din partea CBG si a partenerului oficial al acestei competitii: SC Ideal Board Games SRL. Valoarea totala a premiilor este de 460 lei.

La etapa Nationala se vor califica primii clasati la aceasta etapa, in proportie de 20% din numărul total al participantilor. Daca numarul participantilor la aceasta etapă nu va fi multiplu de 5, atunci la calcularea procentului rezultatul se va rotunji in sus. Inscrierile se fac pe formularul de evenimente al site-ului nostru.

 

1anisor798

Duminica te invitam la sala de joaca CBG pentru a sarbatori impreuna implinirea venerabilei varste de 1 an. Dorim sa iti multumim inca de pe acum pentru sustinerea si prietenia ta, fara de care nu am fi reusit sa ajungem pana aici.

Te asteptam astfel duminica sa ne desfatam cu bomboane, sucuri, zambet si, bineinteles, board games! Toata ziua, accesul la sala de joaca va fi gratis!

Rezervarile se fac pe formularul de evenimente al site-ului nostru.