Iepurasi798

Inca te mai poti bucura de oferta CBG cu ocazia Pastelui. Pana pe 30 aprilie iti oferim 10% reducere pentru cumparaturi de minim 150 lei. Promotia se aplica pentru jocuri si puzzle-uri, indiferent daca vii in magazin sau comanzi prin curier. Mai multe detalii aici.

ttr aniv

O editie inedita, limitata si foarte interesanta a jocului Ticket to Ride va fi lansata la sfarsitul lunii mai. Nu rata ocazia sa fi printre cei doar cativa zeci de romani care vor intra in posesia acestui joc de anvergura internationala.

Pretul jocului va fi de 375 lei, dar pentru precomenzi il oferim la doar 340 lei. Precomenzile se pot face in pana la sfarsitul acestei luni, prin telefon la nr. 0736465213 sau pe contact@cbgshop.ro, mentionand: numele, prenumele, localitatea si numarul de jocuri dorite. Mai multe detalii aici.

benner 1-4 Mai, 798px

Mini vacanta de 1 Mai iti aduce o super Tombola la CBG! Vino in perioada 1-4 mai la sala de joaca de pe B-dul Unirii, nr. 14, Bucuresti sau cumpara un joc (board game, card game sau puzzle) si intri gratuit intr-o tombola cu premii in valoare de 390 lei

Duminica, 4 mai, la ora 19:00, vom extrage impreuna la sala de joaca 3 norocosi care vor primi cate un joc fiecare. Fondul de premii: Urzeala Tronurilor Ed. HBOKingdoms si Red Dragon Inn II.

Fiecare venire la sala sau joc cumparat iti aduce o sansa in plus. Tombola nu se cumuleaza cu alte promotii si include si comenzile de jocuri cu livrare prin curier. Mai multe detalii aici.

FridayNightMagic798

In fiecare marti incepand cu ora 19:00 te asteptam la concurs Magic the Gathering, in format Constructed-Modern (Sunt permise carti de la editia a 8-a pana la set-ul curent). Taxa de participare este de 20 lei/persoana, fondul de premii este 1 booster/participant iar evenimentul este sanctionat DCI.

In fiecare vineri incepand cu ora 19:30 esti invitat la Friday Night Magic, in format Constructed-Standard (Sunt admise carti din: Return to Ravnica, Gatecrash, Dragon’s Maze, M14, Theros si Born of the Gods). Taxa de participare este deasemenea 20 lei/persoana, fondul de premii este 1 booster/participant iar evenimentul este sanctionat DCI. Mai multe detalii aici.

Ambele tipuri de evenimente Magic the Gathering au loc la sala de joaca CBG.

Informatii suplimentare puteti gasi pe site sau pe pagina de Facebook.

Va asteptam!