Imi aduc aminte cu dezamagire de weekendul trecut. Poate mahnirea, sau poate alt simt, ma apasa greu. E concludent ca lipsa timpului liber, lipsa perioadelor de concediu, oboseala, stresul cotidian, incep sa-si spuna cuvantul. Privesc agale catre toate cele pe care ni le propunem a le face la inceput de weekend si… cu parere de rau realizez ca nici macar pe sfert nu reusim sa ducem la capat. Poate pentru Simona, Costy si Carmen e clar unde bat. Uitandu-ma si la ei realizez ca se invart in acelasi cerc vicios. Cu toti se pare ca asteptam concediu.

Ca sa fac un rezumat al weekendului trecut, am sa incep sec…

Nu am reusit sa ne atingem, spre disperarea mea, de nici un alt joc in afara RISK-ului. Deci, e clar, ca tot ce scria mai inainte pretenu’ Costy, se pare ca nu s-a infaptuit.

Timpul a trecut fara nici macar un singur semn. Oboseala accentuata si-a spus cuvantul. Ceea ce regret cel mai tare este vremea. Locatia, vremea si faptul ca eram toti prietenii la un loc, erau singurele lucruri care ne-au facut fericiti.

De Power Grid si de Railroad Tycoon nici nu se mai pune discutia. Ideea de a lectura cu totii regulamente si a sta sa dam cu parerea, ne-a bulversat 2 zile.

Concluzia e simpla: – S-a jucat Risk de patru ori si un singur Buccaneer.

Toata stima.