Vino in ceainaria Ceai et caetera din Brasov, joaca Reteaua Energetica impreuna cu prietenii si poti castiga un joc Reteaua Energetica oferit de Ideal Board Games.

Castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti. Fiecare persoana care va juca Reteaua Energetica in ceainarie va primi un bilet cu un numar unic. Pentru revendicarea premiului in cazul in care numarul dumneavoastra va fi extras va trebui prezentat biletul in original.

Pe langa marele castigator vor mai exista inca 2 persoane desemnate tot prin tragere la sorti care vor primi vouchere de consumatie in ceainarie in valoare de 20 RON.

Tragerea la sorti a castigatorilor va fi facuta pe 20 decembrie 2010 utilizand un serviciu web de extragere – www.random.org , iar castigatorul va fi anuntat pe facebook, twitter si in ceainarie.

Incepand cu data de 21 decembrie 2010, castigatorii sunt asteptati in ceainarie sa isi ridice premiile.

Nu stii sa joci Reteua Energetica ? Vino in ceainarie si iti explicam noi. Daca vrei sa fii sigur ca avem timp sa iti explicam anunta-ne de prezenta ta printr-un e-mail, telefon, comentariu pe facebook, tweet. Nu trebuie sa te sperie regulile, dupa ce iti vom explica, vei vedea ca de fapt e un joc simplu si educativ.

Te asteptam!