War on the streets-Raid and Trade logo

Dupa ce in noiembrie 2014 au lansat jocul de baza intr-un proiect pe Kickstarter si au strans o finantare de aproape 50.000 USD (suma initiala ceruta fiind de 15.000), cei de la Mage Company au revenit cu o extensie nou nouta pentru Raid & Trade: War on the Streets.

Raid & Trade este un joc de negociere si management al resurselor pentru 3-5 jucatori, plasat intr-un viitor utopic, la 5 ani dupa cel de-Al Treilea Razboi Mondial. Extensia War on the Streets aduce un nou tip de supravietuitori, caliti in afara Orasului de Aur, in cele mai dure conditii: Autostopistii (Hitchhikers). Nomazi iscusiti, acestia reusesc sa intoarca in favoarea lor orice situatie, fie folosind doar forta bruta, fie prin vorbe dulci inselatoare.



Ce contine War on the Streets:
– 4 planse Supravietuitor/Jucator;
– 4 zaruri de lupta noi;
– 9 jetoane de harta Suburbie;
– 4 miniaturi: Casey, Daphne, Angela si James;
– 48 de carti Articol;
– o miniatura Comandant;
– 3 miniaturi Rogue;
– 5 miniaturi Deformer;
– 6 miniaturi Scavenger;
– 20 de jetoane Pow;
– 10 jetoane Nuke;
– 1 zar Lovitura;
– 1 zar Resursa;
– un regulament de joc.

Extensia va fi disponibila si pe piata de retail, dar cei care vor sustine proiectul pe Kickstarter vor avea mai multe beneficii:
1. Materiale exclusive;
2. Jucatorii isi vor primii jocurile/extensia inainte de a ajunge in magazine;
3. Puteti alege sa aveti miniaturile deja pictate, lucru imposibil pentru cele din retail.

Cu acesta extensie se va introduce prin scenarii noi si un mod cooperativ de joc, precum si posibilitatea de a explora suburbiile Orasului de Aur.

In doar cateva zile proiectul Raid & Trade: War on the Streets a reusit sa stranga suma ceruta, 15.000 USD. Chiar daca nu aveti jocul de baza si sunteti interesati, aveti posibilitatea de a-l primi impreuna cu extensia si celelalte componente exclusive in iunie 2016. Pe pagina proiectului gasiti si alte materiale despre Raid & Trade si extensia War on the Streets.