In week-end, Red Goblin organizeaza la magazinul de la Piata Universitatii doua drafturi Magic: The Gathering, unul Standard ce va avea loc sambata (13.10.2012) si unul tip “Pauper“, desfasurat duminica (14.10.2012). Ambele concursuri incep la ora 11:00.



La draftul de sambata vor fi minim 8 participanti si maxim 16 (2xpod), iar taxa de participare este de 60 lei (include 3 boostere + o bautura racoritoare). Evenimentul este sanctionat, prin urmare, este important ca toti participantii sa aiba DCI No. In cazul in care doresti sa participi si nu ai, poti veni cu o jumatate de ora mai devreme si ti se va face unul chiar la Red Goblin.



In ceea ce priveste draftul Pauper de duminica, este un format mai deosebit si inovator pentru competitiile Magic: The Gathering organizate de Red Goblin. Spre deosebire de un draft obisnuit, “boosterele” sunt formate din 15 carti de magic comune semi-aleator compuse (2 sau 3 din fiecare culoare, fara sa se repete vreo carte sau un artefact). Restul regulilor raman aceleasi. Numarul de participanti va fi de minim 8, maxim 12, iar taxa de participare e de 25 lei (include 3 boostere comune + o bautura racoritoare.). Si la acest draft este necesar sa ai DCI No. Desi la acest draft se folosesc carti din seturile anterioare, inca valabile, avand in vedere ca evenimentul face parte din seria Return to Ravnica, vor fi premii asociate cu acest ultim set Magic: The Gathering.