Articol si poze puse de FlorinV pe Forum

 

World_of_Warcraft_TAG_Cover

La prima vedere, calitatea pieselor putin sub Battlelore, organizarea pieselor in cutie – inexistenta, adica nu are nici un fel de locasuri pentru separat seturile de carti (care sunt destul de multe). Bine, nu asta conteaza, dar ca idee, ma asteptam la altceva ….
Am luat eu manualul, si l-am citit constiincios pe parcursul a 2-3 zile(foarte bine facut manualul). Am invatat cat de cat regulile si am facut vreo 2-3 ture singur 🙂 . Weekendul asta am incercat sa jucam in patru, 2 baietzei cu consoartele. Fetele dupa 3-4 ture, se ofticau ca nu au ales sa se bage la somn in loc sa joace World of warcraft 🙂  . Colegul parea cat de cat interesat. Chiar daca imi plac mie jocurile cu carti, vraji, etc …. jocul asta nu cred ca o sa-l joc de prea multe ori. Interactiunea intre jucatori mi se pare foarte mica, si destul de neinteresanta.
Jocul are un feeling de RPG, in care te bati cu monstrii sa faci rost de diverse item-uri, te plimbi pe harta la diverse locatii etc. Turul unui jucator se termina destul de repede: dai cu un zar, muti, activezi o resursa, tragi un challenge, dai cu un zar de lupta …. 🙂 si gata turul.  (pe scurt)
Pentru pasionatii de world of warcraft (MMORGP), cred ca jocul o sa le placa mai mult decat mie. Oricum, sper sa gasesc odata pe cineva cu care sa termin jocul.

Cateva imagini cu World of warcraft TAG mai jos.
Jocul este mult mai placut cand joci cu cineva care gusta genul (era logic, dar acum am si vazut diferenta in realitate). Cred ca o sa incerc odata si modul solitaire descris pe boardgamegeek, care pare provocator 🙂 .
Din pacate apar si destul de multe cazuri de exceptie, pe care sper ca le-am tratat cum trebuie  🙂 (nu sunt prevazute in manual, sau nu le-am gasit, cu toate ca manualul este foarte mic – comparativ cu Battlelore ).

Wow Tag4

 

World of warcraft TAG

 

World of warcraft TAG picture

 

Sursa Foto coperta: BoardGameGeek