Ce poate fi mai frumos decat un joc de BattleShip in doi? Mai multe jocuri de BattleShip tot in doi 🙂 !

Asa ca am decis sa jucam ceva care sa nu dureze mult, sa fie simplu si totusi, destul de antrenant. Pentru ca nu doream sa jucam iar Samurai (nu ca ne-am plictisit, doar ca mai voiam si altceva), am hotarat sa incercam un joc de Battleship.

Ne-am asezat navele pe terenul de lupta astfel:

Eu:

Carmen:

 

Dupa cum se observa, Carmen a adoptat sistemul de lupta “ghem”. Este un sistem bun atunci cand te simti norocos si chiar ai si parte de noroc.

Eu am aplicat aceeasi tactica de “ghem”, dar am inovat: am impartit in 2 navele. Se pare ca am facut o alegere buna, asa cum o sa vedeti in pozele din galeria foto de mai jos.

Am nimerit inca de la inceput o nava de-a amiralului Carmen , iar restul a fost un joc de-a soarecele si pisica. Sfarsitul jocului a dus flota ei sub nivelul de plutire, toate navele fiind distruse. Eu am pierdut 3 nave in lupta, o nava de 2 si o nava de 3 ramanand intacte.

Desi jocul a durat doar 18 minute, a fost un joc intens. Poate ca am castigat o “batalie”, dar asta nu inseamna ca am castigat razboiul. Multe lupte vor mai urma…

Pozele din galeria de mai jos sunt in ordine cronologica, mai putin cele 2 de mai sus. Va las in continuare sa le savurati.