Ar merge un ceai aromat, o companie placuta si un boardgame? In Brasov, am descoperit ca cele trei nu se exclud in niciun fel si incep sa fie din ce in ce mai apreciate.

In ceainaria Ceai et caetera atmosfera este placuta, muzica relaxanta, iar spiritele nu se incing nici atunci cand ceilalti nu vor sa iti dea o piatra pentru nimic in lume (ma refer la lumea din ‘Colonistii din Catan’). Acesta este jocul pe care l-am avut prima data in ceainarie, a prins destul de repede si din luna decembrie 2009 pana in prezent am organizat 5 editii ale concursului Ceai et Catan.

Pentru ca cei care ne trec pragul sunt oameni jucausi, am deschis rand pe rand Ticket to ride Europe, Carcassonne, Reteaua energetica, extensii pentru Colonistii din Catan si bineinteles Dixit. Pe langa toate acestea, avem si jocurile clasice de rumy, carti, sah, Nu te supara frate, Piramida, puzzle-uri si alte minunatii.

Clientii se bucura sa gaseasca la noi aceasta modalitate noua pentru foarte multi dintre ei de a se recrea prin joc la varsta adulta.

Ca sa venim in ajutorul clientilor in a invata si a-si perfectiona tehnica in ale boardgame-ului, am stabilit ca in fiecare zi de luni sa prezentam cateun joc. Ne mandrim cu faptul ca toti angajatii ceainariei stiu jocurile deschise, le-au jucat si le pot explica clientilor in orice zi a saptamanii. Asadar, noi nu acceptam scuza : “nu stiu”. Vino la noi si te invatam sa te relaxezi prin joaca!

Avem o biblioteca plina de boardgame-uri care pot fi cumparate pentru acasa si putem aduce la cerere orice joc dintr-o lista de peste 100 de titluri.

Fiind noi insine pasionati de boardgame-uri, putem oferi consultanta in achizitionarea unui joc prin recomandari, scurte prezentari ale jocurilor, pieselor, strategiilor de joc.

Ne place sa ne jucam, dar ne plac si concursurile. In septembrie vom avea prima editie a unui concurs cu totul special: Ceai et boardgames. Pe scurt, concurentii vor juca trei din patru jocuri diferite (Colonistii din Catan, Dixit, Carcassonne si Ticket to ride Europe). Miza va fi bineinteles castigarea unui joc si al unui voucher cadou.
Va asteptam la un ceai si-un joc intr-un cadru de poveste! 

www.ceaietc.ro