Primavara incepe promitator la Creative Board Gaming (CBG).

Reduceri798x304

Prima noutate este reducerea de 5% la jocuri si puzzle-uri, valabila toata luna martie, indiferent daca vii in magazin sau comanzi prin curier.

MTG BotG 798 8Martie

O alta surpriza consta in organizarea unui nou booster draft pentru pasionatii Magic the Gathering! Sunt 16 locuri disponibile iar taxa de participare este 60 lei/persoana (include 3 booster packs: 2 Theros si 1 Born of the Gods).

Fondul de premii va fi in functie de numarul participantilor (0.75 booster Born of the Gods/jucator participant), iar numarul premiilor oferite va fi rotunjit in sus. Evenimentul va fi sanctionat la Wizards of the Coast, cei fara DCI number avand posibilitatea sa isi faca la CBG inainte de inceperea competitiei.

EncountersKotB798x304 9martie

PathfinderSociety798, 9 martie

Aventurile Dungeons and Dragons versiunea 4.0 si Pathfinder Society nu se lasa nici ele asteptate! Noi intamplari palpitante si reactii spontane iti vor surprinde asteptarile si iti vor aduce cateva ore fantastice, de poveste. Sunt cate 6, respectiv 5 locuri disponibile, taxa de participare este 15 lei/persoana (cu o racoritoare inclusa) iar regulile vor fi explicate la inceput in cazul in care va fi nevoie.

Carcassonne798-1

Ultima veste buna este Etapa Locala a Campionatului National de Carcassonne, care va avea loc la CBG in doua sesiuni. Pentru fiecare sesiune, taxa de participare este 35 lei/persoana si sunt cate 32 locuri disponibile. Doritorii vor putea participa la ambele evenimente. Taxa va fi achitata pentru fiecare sesiune. Participantilor care vor concura la ambele sesiuni li se va lua in calcul cel mai bun rezultat.

Fondul de premii va fi stabilit in functie de numarul de participanti, maxim 615 lei (mai multe detalii in regulament). Tot in functie de numarul de participanti, vor obtine premii primii 3 sau 5 castigatori de la fiecare sesiune. La etapa nationala se vor califica primii 25% din numarul total al participantilor individuali la cele doua sesiuni.

 

Toate evenimentele vor avea loc la sala de joaca CBG de pe B-dul Unirii, nr. 14, Bucuresti. Inscrierea la oricare dintre acestea se face la 0736465213 sau pe contact@cbgshop.ro. Mai multe informatii pe site sau pe pagina de Facebook.

Va asteptam!