Producatorul francez Gigamic a lansat mai multe jocuri noi si editii revizuite in vara 2011. Aveti mai jos o lista cu ce jocuri au ajuns sau se vor lansa pe piata.

Coyote – un joc de petrecere de la Spartaco Albertarelli in care jucatorii incearca sa determine suma tuturor numerelor de pe capul tuturor, in timp ce nu nu pot vedea propriul numar.

Fusion – o alta abordare a conceptului “joc rapid de carti in deck-uri conform unor reguli specifice” de la designerul Speed, Reinhard Staupe.

Cubulus – un joc de strategie pentru 2-3 jucatori, in care fiecare jucator, pe rand, impinge bucati colorate de marmura intr-o retea 3x3x3, sau rearanjeaza ordinea unui rand, impingand o piesa afara si apoi inapoi, de cealalta parte, cu scopul de a crea un patrat de culoarea ta pe una dintre fetele cubului. Castigator al premiului “cel mai bun joc abstract” in 2011 la UK Games Expo.

Gygès – o noua editie a jocului realizat de Claude Leroy, in care fiecare jucator vrea sa fie primul care plaseaza o piesa in spatele randului adversarului in timp ce niciunul dintre ei nu detine piesele ce sunt deplasate.

Horse Fever – a doua editie a acestui joc de curse produs de editorul italian Cranio Creations si distribuit in Franta de catre Gigamic.

Kawumm! – un card game de noroc de la editorul german HUCH! & Friends, distribuit de Gigamic.

Companeros – un joc de cacealma pentru 3-6 jucatori cu 3-6 suite de carti numerotate de la 1 la 10, in care castigatorul unui tur este persoana care a jucat cea mai mare carte de culoarea celei mai mari sume din timpul acelui tur. Jucatorii nu trebuie sa puna la culoare, iar jocul nu foloseste atu. Castigatorul unui tur colecteaza cartile jucate in tururile anterioare ca puncte, al doilea si al treilea jucator facand la fel. Inca o lansare de la HUCH! & Friends si distribuita de catre Gigamic.

Kabaleo – un joc de societate pentru 2-4 jucatori, in care fiecarui jucator ii este atribuita in secret una din cele sase culori si incearca, prin jucarea de piramide colorate si o regula simpla de indepartare sa detina cele mai multe piramide ramase in joc la sfarsit. Revue du Jouet, o revista comerciala frantuzeasca ce incearca sa promoveze industria de jocuri dn aceasta tara, a acordat jocului Kabaleo premiul Grand Prix du Jouet la categoria joc de strategie.