Cei de la Lex Hobby Store nu se opresc din a aduce ultimele noutati aparute, astfel ca avem pentru voi cateva din noile “prospaturi”, doar e decembrie, luna cadourilor. 😀

Mage Knight

Jocul Mage Knight realizat de designerul Vlaada Chvátil, te pune in controlul unuia din 4 puternici Mage Knights in timp ce explorezi si cuceresti o bucata din universul Mage Knight care e sub controlul imperiului Atlantean.

Construieste-ti armata, aduna in deck vraji puternice, exploreaza pesteri si dungeoane si dupa cucereste orasele puternice detinute de imperiu. In schimb nu vei fi singurul care umbla prin aceasta lume si vei putea face aliante cu ei dar doar unul va putea detine la final teritoriul.

Combinand elemente de RPG, deckbuilding si board game clasic, jocul promite o experienta de joc unica.

 

Ora & Labora

In jocul Ora et Labora, fiecare jucator este seful unei manastiri medievale care trebuie sa cumpere pamant si sa construiasca cladiri. Scopul este sa construiasca o infrastructura si sa produca bunuri ca ceramica, carti, ornamente si artefacte.

Fiecare jucator are o tabla de joc proprie. In joc apar constructii noi din cand in cand pe care jucatorii le pot construi tinand cont de restrictii.

 

Quarriors Rise of the Demons

Extensia Quarriors!: Rise of the demons, include 20 de noi zaruri si 19 carti. Apare noua mecanica de joc, corruption care impreuna cu noii Demonic Overlords, basic corruption quiddity si corruption spells iti vor da noi posibilitati de joc. Incearca sa umplii sacul oponentului cu zaruri corupte ca sa ii incetinesti. ATENTIE! Acest produs este o extensie si necesita jocul de baza, Quarriors pentru a putea fi jucat.

 

Risk Legacy

Cum vei modela lumea?

In jocul Risk Legacy, fiecare joc va modifica jocurile ulterioare. O decizie pe care o iei in jocul 1 ar putea sa vina si sa te bantuie in jocul 10. Tu si ceilalti jucatori veti da forma lumii: veti stabili istoria, orasele chiar si factiuni diferite. Vor veni in joc carti si stickere. Vor fi carti care vor iesi din joc. Descopera noi reguli pe parcurs.

Alte noutati in oferta Lex Hobby Store sunt: Dominion Hinterlands, Ticket to Ride India, Lord of the Rings Starter Kit.