Cei de la Alderac Entertainment Group (AEG) au anuntat lansarea unei noi extensii pentru jocul de societate Thunderstone: Thornwood Siege. Extensia se va lansa in luna iunie 2011, mai ajos aveti descrierea facuta chiar de catre editura:

” Adanc in inima padurii Thornwood se afla Stone of Blight, una din pietrele Thunderstone de care este nevoie pentru salvarea lumii. Cu Doom-ului pustiind pamantul, timpul este din ce in ce mai scurt. Puse impreuna, Pietrele au suficienta putere sa alunge fortele negre, dar fiecare piatra trebuie sa fie capturata pentru a reusi.

Eroii s-au adunat acum in Wulfburg la marginea padurii, pregatiti sa infrunte pericolele din padure si sa caute Thunderstone. Aici apare o problema: pe langa faptul ca Piatra este pazita strasnic de catre creaturile Doom-ului, acestia ataca si orasul. 

Asediul trebuie sa se termine!

Aceasta noua extensie Thunderstone aduce noi monstri cum ar fi Raiders si Siege Engines! Acestia pot distruge cartile in sat, pot omora eroi ce nu au fost inca angajati, te pot rani chiar si atunci cand eviti teminita. ” 

Extensia Thornwood Siege contine:
– 7 carti noi de Eroi;
– 14 carti noi de Sate;
– 5 grupe noi de Monstrii;
– Token-uri speciale;
– Regulamentul de joc;
– Despartitoare de carti.