Da! Cunoscutul si apreciatul joc A Game of Thrones Second edition va avea din aceasta toamna si o versiune in limba romana.

Urzeala Tronurilor este un joc bazat pe celebrele romane din seria lui George R. R. Martin, Cantec de gheata si foc, la care pot participa intre 3 si 6 jucatori. In Urzeala Tronurilor: Jocul pe Tabla, fiecare jucator controleaza una dintre cele sase mari Case cautand sa obtina dominatia asupra teritoriilor din Westeros.

Prin mobilizarea armatelor, cucerirea teritoriilor si formarea aliantelor, fiecare Casa se straduieste sa controleze cat mai multe castele si fortarete pentru a putea pretinde, in cele din urma, Tronul de Fier.

Dupa ce a cucerit intreaga lume cu cartile sale, cu A Game of Thrones: The BoardGame, cu serialul tv de la HBO , George R. R. Martin nu a uitat de Romania si prin intermediul celor de la Lineart (Cutia.ro) ne aduce Urzeala Tronurilor: Jocul pe tabla!

Pentru fanii universului Urzeala Tronurilor (A Game of Thrones) , avem mai jos cateva exemple de carti de joc si Regulamentul in limba romana.