Lex Hobby Con-2014

Dupa cum va anuntam aici, in acest weekend (4 si 5 octombrie 2014), va avea loc la Iasi cel mai mare eveniment destinat jocurilor de societate si pasionatilor de ele din Nord-Estul tarii: Lex Hobby Con 2014.

Pe langa evenimentele de Magic: The Gathering, IT Games Battle si etapa locala a Campionatului National Colonistii din Catan 2014, veti avea parte de muuulte surprize placute.

Cu ce surprize va asteapta cei de la Lex Hobby Store? Pai hai sa vedem (stim, acum ca o sa vi le spunem, nu a sa mai fie surprize, nu-i asa? 🙂 ) :

reduceri de 10-25% la jocurile de societate;

premii totale de peste 10.000 lei la concursurile organizate;

– veti putea incerca cele mai noi jocuri realizate de designerul roman Andrei Novac – Progress: Evolution of Technology si Versailles (joc ce va fi lansat oficial la Spiel 2014);

– inainte de lansare mondiala, jocul Valentina va fi disponibil atat pentru test cat si pentru achizitie. La fiecare joc Valentina achizitionat veti primi gratuit si un joc Bim Bum Bam (un pachet de carti de determinat primul jucator);

– vor fi sesiuni de pictare miniaturi sau componente din jocurile de societate (de exemplu, rotile de la tabla de joc din Tzolk’in: Calendarul Maias);

– veti putea admira doua costume de Maiase purtate de doua fete frumoase;

– veti putea incerca zeci de jocuri de societate. Dintre acestea mentionam King of New York, Istanbul, Rococo, Zombie 15, Dragon Rage, Night of the Grand Octopus, Rumble in the house, Guardians Chronicles.

Pentru cei care nu au vizitat Iasiul, Lex Hobby Con 2014 este un bun prilej de a face si acest lucru.

Noi de abia asteptam sa ajungem de vineri, mai ales ca pe langa toate cele de mai sus, am auzit de un loc interesant cu burgeri foarte buni: Vivo – Fusion Street Food.

Lex Hobby Con 2014 se va desfasura in zona Carrefour din Iulius Mall, Iasi.

Pe toata perioada targului, veti putea urmari pe pagina noastra de Facebook cele mai proaspete stiri de la fata locului.