Cei de la Slugfest Games (cei care editeaza Red Dragon Inn) au anuntat planurile lor pentru sfarsitul anului 2011 si urmatoarele luni din 2012.

In acest an, 2011, jocurile de societate Kung Fu Fighting si En Garde vor fi scoase din productie, editura planuid sa fie modificate si imbunatatite pentru relansari viitoare, scopul fiind acela de a aduce cele 2 jocuri la noile nivele de calitate ale companiei.

In ce priveste anul 2012, Slugfest Games planuieste sa lanseze jocuri si extensii noi:

1. Doua personaje noi pentru jocul de societate Red Dragon Inn ce vor fi vandute separat. Momentan se testeaza un druid ce isi poate schimba forma, dar si preferatul fanilor, Pooky.

2. Un joc de lupta cu gladiatori denumit momentan Arena si este construit pe regulile jocului Kung Fu Fighting, dar adauga nivele noi de lupta si strategie, avand o tabla de joc normala si mai multe carti de optiuni.

3. Un joc de carti cu lupte intre magici, Magician’s Club, in care jucatorii se pun in postura unor magicieni ce se dueleaza in scamatorii din ce in ce mai bune.

Aceste planuri ale editurii Slugfest Games nu sunt definitive si pot aparea modificari, in functie de testele facute si de feedback-ul primit de la jucatori.