Cartea de joc Warehouse (Depozit) a fost lansata la Essen in acest an, 2010.

Cum se utilizeaza

Dupa pregatirea pietei de centrale (cele 4 centrale din piata actuala si cele 4 din piata viitoare), cartea se introduce in teancul de centrale ramase si se amesteca, la final plasand centrala cu numarul 13 deasupra si cartea de nivel 3 dedesubt (daca se joaca toate cele 3 nivele).

Cum influenteaza jocul

Jucatorul ce detine cartea Warehouse (Depozit) poate stoca pana la 3 resurse suplimentare.

Cand este trasa cartea Warehouse, ea se va licita imediat de catre jucatori, indiferent de faza in care se afla. Dupa licitatie se va trage o noua carte ce se va plasa in piata de centrale.

Primul jucatorul incepe licitatia spunand Pas sau oferind cel putin 10 Elektro. Licitatia continua in sensul acelor de ceasornic pana cand un jucator castiga.

Cel care a platit cel mai mult achita suma licitata si aseaza imediat cartea alaturi de celelalte centrale detinute. Aceasta carte nu conteaza la numarul maxim de centrale si se poate folosi impreuna cu cele 3 sau 4 centrale.

In faza 3, cel care detine cartea Warehouse poate cumpara pana la 3 resurse suplimentare si stoca pe spatiile desenate. Se pot cumpara toate tipurile de resurse, indiferent daca jucatorul le poate utiliza in centralele sale.

Resursele plasate pe cartea Warehouse se pot muta pe oricare centrala ce foloseste tipul respectiv, la fel, orice resursa se poate transfera in depozit. Aceste resurse se pot folosi pentru a produce electricitate si alimenta orase, proprietarul nu are voie sa renunte la ele plasandu-le in stocul general de resurse.

Cartea a fost oferita gratuit tuturor participantilor la Concursul de Reteaua Energetica.