Un_imperiu_in_8_minute_si_Landlord

Iepurasul de Paste a venit mai devreme si le-a adus doua titluri noi in portofoliul de jocuri de societate al celor de la Ideal Board Games: Un imperiu in 8 minute si Landlord!


Un imperiu in 8 minute este varianta in limba romana a jocului Eight-Minute Empire, lansat in anul 2013 de Ryan Laukat. Este un joc rapid, de controlare a teritoriului, in care veti lua decizii dificile. Este usor de invatat si perfect atunci cand aveti doar putin timp la dispozitie.


Un_imperiu_in_8_minute-Eight_minute_empire


In jocul Un imperiu in opt minute, 2-5 jucatori selecteaza pe rand cate o carte din cele sase disponibile. Cartile ofera un bun si deasemenea o actiune ce trebuie executata imediat. Actiunile ajuta jucatorii sa preia controlul asupra hartii, iar seturile de bunuri se transforma in puncte valoroase la finalul jocului. Astfel, trebuie pastrat un echilibru fin intre aceste doua aspecte.


Landlord a fost lansat pentru prima oara in anul 1992 si a fost primul joc al celebrului designer Friedemann Friese. Versiunea adusa de cei de la Ideal Board Games a fost lansata in anul 2013 si este in limba engleza, dar are si regulament in limba romana in interiorul cutiei.


Landlord


In jocul Landlord sunteti niste proprietari fara scrupule care incearca sa castige cat mai multi bani! Tot felul de chiriasi se muta in casele dumneavoastra. Cu ajutorul a diverse carti de actiune incercati sa obtineti avantaje esentiale sau sa va aparati impotriva atacurilor, daca este necesar.


Jocurile Un imperiu in 8 minute si Landlord vor putea fi cumparate din magazinele partenere Board Games BLOG (cele cu banner in dreapta sus).