unnamed

Sambata si duminica, pe 11 si 12 octombrie 2014, intre orele 11 si 20:00, a 3-a editie a targului V for VERDE transforma Casa Universitarilor (strada Dionisie Lupu, nr. 46) in cel mai verde-aprins loc din Bucuresti. Targul verde este manifestul oamenilor care stiu sa se bucure de viata in ciuda orasului gri, deadline-urilor si traficului.

Motive sa vii la targ sunt foarte multe. 60 mai precis. Care este si numarul de expozanti cu bunatati si delicatese bio, condimente si mirodenii, cosmetice naturale si organice, articole eco deco, food & treats, slow food si raw food, workshopuri creative pentru copii, ateliere culinare pentru toata lumea, invitati speciali si o atmosfera verde si insorita.

Pentru ca stilul de viata sanatos se invata de mic, copiii au la V for VERDE o zona special amenajata pe toata durata targului cu jocuri deschise si de vanzare, oferite de noi.

CarcassonneConcurs 798

Sambata te asteptam la Concursul de Carcassonne cu premii, distractie si noi prieteni! Taxa de participare este 25 lei/persoana, sunt 20 de locuri disponibile iar numarul minim de participanti este 8. Fondul de premii va fi repartizat astfel:

8-12 participanti: premii in valoare de 530 lei pentru primele 2 locuri (jocuri in valoare totala de 230 lei + un abonament la sala de joaca CBG, editie limitata – valabil 6 luni, in valoare de 300 lei, pentru primul loc)
13-20 participanti: premii in valoare de 880 lei pentru primele 3 locuri (jocuri in valoare totala de 280 lei + cate un abonament la sala de joaca CBG, editie limitata – valabil 6 luni, in valoare de 300 lei, pentru primele 2 locuri)

Urzeala tronurilor 11 oct. 2014, 798 px

Sambata te invitam la Concursul Urzeala Tronurilor. Vei evada in fascinanta lume A Game of Thrones si vei avea parte de o lupta crunta, plina de intrigi, aliante, tradari si sete pentru suprematie. Taxa de participare este de 25 lei/persoana si sunt 18 locuri disponibile. Numarul minim de participanti este 10. Fondul de premii este repartizat astfel:

10-14 participanti: premii in valoare de 450 lei pentru primele 2 locuri (jocuri in valoare totala de 150 lei + un abonament la sala de joaca CBG, editie limitata – valabil 6 luni, in valoare de 300 lei, pentru primul loc)
14-18 participanti: premii in valoare de 320 lei pentru primele 3 locuri (jocuri in valoare totala de 320 lei + cate un abonament la sala de joaca CBG, editie limitata – valabil 6 luni, in valoare de 300 lei, pentru primele 2 locuri)

SundayMagic798

Get ahead with a fresh start!

Duminica va asteptam la sala de joaca pentru Beginner’s Event: Magic the Gathering. Taxa de participare este 25 lei/persoana si include: explicatii ale jocului, suport pe parcursul evenimentului, un pachet demo de 30 carti si un booster pack din Core set-ul M15 (pachetul demo si boosterul raman in posesia participantilor). Numarul de locuri disponibile: minim 6, maxim 18.

Evenimentul va fi sanctionat la Wizard of the Coast. Va vom face noi DCI numbers inainte de inceperea evenimentului.

798x304 Banner Atelier CBG 2014.10

Te-ai gandit vreodata sa faci un joc? Participa duminica la aceast workshop iar la final vei pleca acasa cu un joc ORIGINAL facut de TINE. Taxa de participare este 29 lei/persoana iar materialele si trainningul sunt incluse.

Trainerul nostru este Rares, care are 22 de ani si tocmai a absolvit cursurile Facultatii de Computer Games Design din cadrul University Campus Suffolk din Marea Britanie. De 5 ani de zile organizeaza cursuri si workshopuri pe teme creative, cum ar fi fotografia si game designul, si ii place sa lucreze cu oameni entuziasti si doritori sa invete cat mai multe. Mai multe detalii: aici.

ConcursCatan786x304SIMPLU, saptamanal cu sigla

Iti reamintim evenimentele noastre recurente, la care te asteptam in fiecare saptamana la sala de joaca CBG:

In fiecare luni: Concurs Saptamanal de Carcassonne

In fiecare marti: Tuesday Magic 100 for Begginers

In fiecare miercuri: Booster Draft 3 x Khans of Tarkir si Dungeons and Dragons Encounter

In fiecare joi: Concurs Saptamanal de Catan

In fiecare vineri: Friday Night Magic

In fiecare duminica: MTG League, Sunday Magic for Beginners si Dungeons and Dragons Expeditions.

Mai multe detalii despre ofertele si evenimentele CBG gasiti pe site sau pe paginile de Facebook MTG at CBG si D&D at CBG.

Va asteptam!