Pentru că sunteţi alături de noi de atâta timp, echipa cutia.ro vă răsplăteşte cu o surpriză frumoasă şi o promoţie pe măsură! Începând de astăzi puteţi găsi pe site-ul nostru jocul anului 2011 (Spiel des Jahres 2011), Qwirkle ediţia în limba română!

Qwirkle este un joc fascinant pentru 2 până la 4 jucători, cu vârsta minimă de 6 ani. Poreclit de către iubitorii jocului drept „Scrabble fără cuvinte”, Qwirkle are reguli de joc simple dar care vor testa gândirea tactică şi strategia jucătorilor în timp ce aceştia vor încerca să acumuleze cât mai multe puncte pentru a câştiga jocul.

Jocul constă în 108 piese de joc din lemn, în şase forme diferite şi în şase culori diferite. Folosind aceste piese, jucătorii vor încerca să acumuleze cât mai multe puncte formând serii cu piese fie de aceeaşi culoare, fie de aceeaşi formă. Dar acest lucru nu e atât de uşor precum sună: cu fiecare piesă plasată de tine poţi crea pentru adversarii tăi o şansă de a puncta! Qwirkle este un joc uşor de învăţat şi care crează dependenţă o dată ce îl încercaţi!

Iar asta nu e tot! Pentru ca să vă bucuraţi cu adevărat de jocul anului 2011, cutia.ro vine cu o promoţie pentru dumneavoastră: pentru fiecare joc Qwirkle comandat de pe site, transportul este gratuit! Nu rămâne decât să daţi un click pe coşul de cumpărături, iar noi să vă urăm distracţie plăcută!

Echipa cutia.ro