In acest sfarsit de saptamana CBG organizeaza trei evenimente la sala de joaca de pe Bd. Unirii, nr 14, Bucuresti. Inscrierile se pot face la 0736 465 213 sau contact@cbgshop.ro.

Sambata, 17 august 2013, incepand cu ora 14:00, vor avea loc doua sesiuni de Dungeons and Dragons. Una va fi un Encounter din Lost Crown of Neverwinter din versiunea 4.0, iar o a doua va fi o aventura de Pathfinder Society, mai exact Silent Tide. Sesiunile vor avea loc concomitent, taxa de participare este de 15 lei/persoana (cu o racoritoare inclusa) si sunt 6 locuri disponibile la fiecare dintre cele doua evenimente. Pentru necunoscatori, regulile vor fi explicate pe moment.


Duminica, 18 august 2013, de la orele 14:00, sunteti invitati la Ziua Jocurilor Deschise, un eveniment in care veti putea juca gratis la sala de joaca CBG. Asa cum s-a intamplat si la evenimentul precedent de acest fel, toate beneficiile (mai putin promotiile) de la sala de joaca se pastreaza: vei putea juca ce doresti si cat doresti (in limitele programului), vei putea veni cu jocuri de acasa, nu va exista consumatie obligatorie, vei primi recomandari si explicatii ale regulamentelor daca vei avea nevoie, vei putea rezerva dinainte jocul preferat, etc. Iar pentru cei interesati sa cumpere, CBG ofera 10% reducere primilor patru clienti care vor cumpara minim un joc din magazin.


Nu ratati deci un weekend plin de distractie la CBG!