Red Goblin a sarbatorit Open Game Day nu doar la magazinele din tara, ci si la East European Comic Con Bucuresti 2013, cel mai important eveniment dedicat pasionatilor de benzi desenate, animatii, jocuri, dar si seriale tv sau filme.

La acest targ, Open Game Day a durat tot week-end-ul, doritorii putand sa se joace gratis la standul Red Goblin, dar si sa cumpere jocuri. Ei s-au putut inscrie in intervalele orare compatibile cu jocul lor preferat si au fost inscrisi intr-o tombola in care premiile au constat in vouchere la Red Goblin.

Cele mai interesante momente au fost acelea in care s-a jucat Turnul Instabil, un joc abstract, dar care a starnit interesul tuturor celor care se aflau in apropierea standului. O alta vedeta a targului a fost Dixit, care ramane unul dintre cele mai apreciate jocuri de petrecere si imaginatie. Nici jocurile cu tematica fantasy precum Small World nu au fost ocolite, fiind solicitate atat spre a fi jucate, cat si spre a fi achizitionate.

In concluzie, targul a fost un succes, iar faptul ca biletele au fost epuizate, ne da sperante ca experienta se va mai repeta si anul urmator.

Mai jos aveti poze de la standul Red Goblin la East European Comic Con Bucuresti 2013. Enjoy!


Red Goblin @ East European Comic Con Bucuresti 2013 – Ziua 1


Red Goblin @ East European Comic Con Bucuresti 2013 – Ziua 2