Sambata, 13 iulie 2013, doua mari evenimente s-au desfasurat la Lex Hobby Store: PreRelease Magic 2014 si Lansarea Regele din Tokyo, cel mai nou joc de societate editat in limba romana.

Evenimentul de PreRelease Magic 2014 a inceput la ora 10:00 si la el au participat 13 concurenti.

Se pare ca numarul 13 a fost norocos in ziua de sambata, pentru ca de la ora 12:00, tot 13 temerari s-au prezentat la Lex Hobby Store si au incercat sa conduca monstru favorit spre cucerirea orasului Tokyo.

Au avut loc 4 runde de calificari in care cei care au iesit pe ultimul loc, in primele doua meciuri, au avut ocazia sa revina in forta.

Dupa 3 ore de calificari, s-a jucat o finala cu 6 monstri dornici sa controleze Tokyo-ul. La un moment dat, cineva a fost foarte agresiv si a elimnat 3 monstri dintr-o lovitura. Cristina Tasie a fost castigatoarea ( Regina:) ) pana la urma, reusind sa stranga 20 de puncte de victorie, desi avea doar 1 punct de viata si era otravita.

A fost un eveniment reusit, cu distractie multa si voie buna. Mai jos va puteti delecta cu cateva poze realizate in timpul lansarii Regelui din Tokyo la Lex Hobby Store din Iasi. Enjoy!Multumim participantilor!
Echipa Lex Hobby Store