Citeste si Intalnire nationala Moeciu 23-25 iulie 2010 – Sambata
Citeste si Intalnire nationala Moeciu 23-25 iulie 2010 – Vineri

Pentru ca se pare ca mi-a fugit somnul, trebuie sa termin acest maraton de povestire al intalnirii de la Moeciu. Ziua de duminica a fost foarte scurta daca este sa vorbim de jocurile jucate.

Dupa masa de dimineata ce s-a terminat pe la ora 11:00, desi doream sa ma trezesc mult mai devreme, muck a venit cu ideea geniala de a juca un Risk. De ce am zis geniala? Pentru ca dupa 2 zile de Table, pardon Backgammon, cu Dang, Carmen si Adixor, se pare zeita Fortuna avea ceva combinatii cu muck. Zarurile de 6 si 5 erau la ele acasa atunci cand arunca muck, in timp ce la mine si Carmen, valorile mici se tineau scai de noi. Dupa cateva acuzatii din partea fanilor ca nu am stiut sa joc asa cum trebuie, muck a castigat lejer cele 3 obiective si jocul de Risk.

Dupa jocul de Risk, ne-am delectat cu un joc de Blokus, joculet ce ma intriga cu simplitatea lui, dar frumusetea strategiilor posibile. Dupa ce am jucat eu, am cedat locul la tabla Blokus Ioanei si Cristinei.

Alte jocuri ce erau prezente pe mese: Puerto Rico, Dungeon Lords, Through the Ages. Mai jos aveti si ultima galerie foto cu pozele de la intalnire.

Sper sa mai repetam cat de curand aceste intalniri!