Ai construit deckuri!
Ai incercat diverse culori!
Ai incercat creaturi, vraji si planeswalkeri!
Ai descoperit ce ti se potriveste cel mai bine!

Acum trebuie sa lasi totul acasa si sa vii doar cu experienta. Red Goblin ti-a pregatit trei concursuri din universul Magic: The Gathering.

Astfel, in data de 8 si 22 septembrie 2012 vei putea participa la doua drafturi de Magic: The Gathering, ultimele din Coreset 2013.


Pentru mai multe detalii si inscrieri apasa pe poza


Concursul urmeaza a fi facut disponibil pe pagina de evenimente Red Goblin


Pentru fiecare concurs sunt 16 locuri, dispuse in doua poduri a cate 8 jucatori. Se vor juca 3 runde, in sistem swiss, iar primii trei jucatori vor fi premiati. Concursurile se desfasoara sambata dimineata, de la ora 11:00 si sunt sanctionate DCI, inregistrandu-se astfel statutul fiecarui jucator, meciuri pierdute si castigate, dar mai ales, punctele acumulate de fiecare.


Concursul urmeaza a fi facut disponibil pe pagina de evenimente Red Goblin


Pentru ca noul set bate la usa, Red Goblin organizeaza un Prerelease, pe data de 29 septembrie 2012, concurs ce se va organiza cu o saptamana inainte de lansarea oficiala a setului Return to Ravnica.

Spre deosebire de concursurile organizate pana acum in format draft, acest concurs va folosi sistemul Sealed. In acest format fiecare participant primeste 6 boostere din setul Return to Ravnica pe care, fara a le arata altor jucatori, le desface si isi construieste un deck (doar din cartile din aceste boostere). Cu acest deck tocmai construit va participa la concurs. Fiind Prerelease, setul de 6 boostere este special si la fel si fondul de premiere.

Concursul este evident sanctionat DCI, insa, spre deosebire de evenimentele comune, concurentii o sa primeasca de 3 ori mai multe puncte.


Echipa Red Goblin