610x250-war_of_the_ring-anniversary_release-610x250

In 1956, cartea The Return of the King a fost publicata in SUA, completand astfel prima editie a trilogiei The Lord of the Rings scrisa de J. R. R. Tolkien. Pentru a sarbatori acest lucru si cel de-al cincelea print al jocului de societate War of the Ring Second Edition, cei de la Ares Games au anuntat ca vor publica in primavara lui 2016 o Editie Aniversara.

Vor fi tiparite un numar limitat de exemplare: cele precomandate pe site-ul Ares Games, dar un minim de 2000 si un maxim de 5000 de copii, fiecare exemplar fiind insotit de un Certificat de Autenticitate. Pentru precomenzi pasionatii vor avea timp sa faca asta doar 2 zile. Deja au inceput precomenzile!!!

Fiecare persoana va putea comanda o singura copie a jocului, pretul fiind unul destul de piperat: 369.90 $ la care mai adaugam un posibil TVA si taxele de curier si ambalarea jocului.

Ce ni se promite de la acesta editie scumpa? Cutia jocului cu o grafica speciala, o tabla de joc mai mare, miniaturi pictate manual si toate FAQ-urile scoase de-a lungul anilor. Acesta editie va fi compatibila cu extensiile scoase pana in prezent.

Se mai pot face precomenzi pana pe 22 Iulie 2015, ora 6:00 PM UTC. Mai multe detalii despre Editia Aniversara War of the Ring Second Edition gasiti pe site-ul Ares Games.

610x-war_of_the_ring-anniversary_edition-figures_2

610x-war_of_the_ring-annyversary_release-contents

800x600-war_of_the_ring-annyversary_release-comparision