Dupa ce v-am povestit despre cele mai noi jocuri pregatite de editura MAGE Company pentru perioada urmatoare, noutatile continua cu jocurile ce vor fi disponibile pentru testare la standul lor din cadrul targului international Spiel 2014.

Continuand aventurile din 12 Realms, extensia 12 Realms: Ancestors Legacy ce este in prezent inca in stadiu de prototip va aduce 4 taramauri noi si un element nou: Complotul (Plot). Astfel jocul devine semnificativ mai greu si mai antrenant, crescand numarul deciziilor ce vor trebui luate de catre jucatori. Mai multe detalii despre extensia 12 Realms: Ancestors Legacy gasiti aici.

pic2015987_md


Cel de-al doilea joc prezent pe mesele de la standul MAGE Company va fi Hoyuk, joc ce a fost finantat cu succes printr-un proiect Kickstarter si pentru care a fost finalizata de curand productia.

Hoyuk este un joc de societate pentru 2-5 jucatori inspirat din primul sat preistoric ce a fost construit acum mai bine de 10.000 ani. Fiecare jucator va reprezenta un clan ce se va aseza alaturi de celelalte in incercarea de a construi un sat. Replica unei asezari neolitice va fi construita pe tabla de joc folosind jetoane ce vor reprezenta case, cuptoare, altare, etc.

Scopul jocului este de a strange cat mai multe puncte de victorie, pentru aceasta avand la dispozitie mai multe cai de urmat. Jocul este intr-o editie trilingva (EN-FR-GE) si va putea fi cumparat de la targ cu un pret special de aproximativ 35 Euro.

pic1971002_md


Raid and Trade, jocul despre care v-am povestit aici, se va putea juca impreuna cu celelalte la standul MAGE Company, numarul 3-O103 din Hala 3.

pic2222181_md


Daca ajungeti la targ, aveti mai jos o schita cu pozitia standului:

pic2202104_md